tirsdag 23. oktober 2012

Forberedelser til mørketida

Har ikke glemt bloggen, den har bare ligget litt i dvale!

Tenkte å vise noe av det jeg har kjøpt til leiligheten den siste tiden.
Nå er det bare noen få dager til vi skal snu klokka igjen (tilbake såvidt jeg husker) og da blir det jo bare mørkere og mørkere. Da trengs det litt lys, derfor ble det ny lampe på kjøkkenet

   
Kjøpt på Bohus. Forøvrig har jeg "hermet" etter min kjære kollega Miriam, som allerede har en slik på kjøkkenet sitt.

Kjøkkenvinduet fikk også en fornying, med en beige liftgardin fra KID. Den forrige var opprinnelig svart, men etter 4 år som hybelgardin, var den nå blitt grå. 

Jeg har lenge gått og kikket på sinkhus til å ha telys i, men lot meg ikke friste før jeg fant dette. Er nok litt fordi det minner meg om Mummihuset :)

Nok en gang har jeg blitt med i en bokklubb. Og siden de så generøst gav meg et gavekort på 1000 kr, så ble det to Kastehelmi telysholdere fra Iittala.

Disse to er kjøpt på Princess. Her har jeg også hermet, siden svigersøster Lene hadde slike først ;)




Vi var ei uke på Mallorca i månedsskiftet sept/okt. Der var det ytterst få interiørbutikker (noe samboeren kanskje var glad for), men jeg fant da noe. Bandittpusen vår måtte jo få en bygave, bortskjemt som han er, og da ble det en slik boks til å putte godteriet hans i. Liker uttrykket til katta på boksen!

Ellers er jeg travelt opptatt med å lage salgsartikler til julemarkedet som jeg er med og arrangerer i november. Blir spennende å se om det kommer noen :)


Her er noen av "ingrediensene" til mitt neste prosjekt! Er spent på resultatet...

Ha en fin uke fremover folkens!