tirsdag 24. april 2012

Det våres!

Nå er jeg akkurat inne igjen, etter å ha ruslet meg en tur. Må passe på når sola faktisk skinner, og det ikke er minusgrader!
Har ikke fått skrevet noe her på nesten ei uke nå, men kan si at den siste uka har inneholdt jobbing, brukt-og antikkmesse og sjukdom, kort oppsummert.
Vi fant ikke noe særlig av interesse på brukt- og antikkmessa i Vikingskipet. Mye folk var det, og mye skrot etter min mening. Men nå er jeg ganske kresen på ting også!

Har i kveld fått bestilt meg billett til Hamar Music Festival (endelig!). Jeg har tenkt meg dit på fredag, da Jarle Bernhoft og Kaizers Orchestra skal spille. Gleder meg masse til det!

http://theon.no/hjerteknuser/

En av de fineste sangene :)

Ønsker meg forresten et sånt gammelt tråkke-orgel, med belg og fine detaljer. Litt inspirert av K O kanskje? ;)

torsdag 19. april 2012

Litt nytt (og noe gammelt)

I tillegg til nymalte småting, så har det også blitt litt annet nytt her i "huset".


Kurv fra Kid interiør
Her ligger det garnrester i bunnen, og pledd på toppen. Katten syntes også at det var en interessant kurv, og kunne nok tenkt seg å hatt den alene!


Lita tavle fra Vintage piken (en butikk i Gågata i Hamar)



Jeg digger disse putene fra H & M :)


Vaskebrettet er gammelt, og ble funnet på et garasjesalg i Odal'n. Kluten har jeg strikket selv, og såpa kommer fra Vintage piken.


Han her er ikke helt ny han heller, men veldig pen der han ligger :)

Ha en fin dag, jeg skal snart på seinvakt!

søndag 15. april 2012

Hylle og knagg

Den siste uka har gått med til jobbing, men jeg har også fått puslet med litt pussing og maling.
De utvalgte var en knagg fra IKEA og en hylle som jeg har tatt med fra mamma. Hylla ble tidligere benyttet av broren min til å ha fotballpokaler på, men siden fotballkarrieren er avsluttet (eller lagt på hylla ;) ), så fikk storesøster lov til å overta den.

Begge var trefargede, så jeg ønsket å male dem i en mer helhetlig farge. Det ble en gråfarge fra jotun (ikke noe spesielt navn på den, bare et nr).

Sånn så de ut før


Etter to strøk med grunning, og to strøk maling så ble de seende slik ut




Siden jeg har et veldig lite kjøkken, så er det godt å ha ekstra hylleplass, i tillegg til at jeg får vist frem ting jeg syns er fine.

Nå skal jeg slappe av fram til jeg skal på jobb. Er fotballenke i dag, da Marius er på tur til Kristiansand. Sånn går no søndagan! Heldigvis har jeg fått låne Sagaen om isfolket av Mona, så da har jeg nok å gjøre :)

Ha en fin søndag!


tirsdag 10. april 2012

Hverdag igjen

Da var det vanlig uke igjen, etter mange søndager.
Jeg holder nå på å rydde vekk det lille som er av påskepynt, før jeg skal trene og så på seinvakt.
Marius er på plass i Oslo igjen, men nå er det bare 2,5 uke, så er han ferdig med hele skoleopplegget! Blir godt for han (og meg) å slippe pendlinga til Oslo annenhver uke ;)

Denne påsken har bestått av mye avslapning, men vi har ikke bare ligget inne på sofaen heller. Jeg var så heldig å få servert deilig middag hos Stine en kveld, og skålte i boblevann sammen med fine jenter. Vi har også truffet det meste av familien, og det er alltid kjekt å komme til dekket bord :)
Jeg har også fått jobbet litt, og klager ikke på 133 % i helligdagstillegg!


Jeg har også puslet litt med noen håndarbeidsprosjekter, som jeg legger ut bilde av når det er ferdig.


Ha en fin uke!

søndag 1. april 2012

Palmesøndag

Her kommer et lite livstegn på slutten av uka.
I dag har jeg vært på auksjon, sammen med svigers og Lene. Det var mye forskjellig å by på, men for min del ble det ingenting. Fikk forresten tilslaget på et melkespann, men det ble kjøpt på oppdrag fra pappa. Syns det var spesielt å se at folk var villige til å betale 1500 kr og mer enn det for en pappeske med gamle duker, men det er visstnok vanlig...

I går var jeg ute og fant bjørkekvister til å henge påskepynt på.
Sånn ble det:

Pynten er fra Kremmerhuset.

Her er litt annen pynt jeg har satt fram, påsken er lilla her i "huset".

Påskeeggene har jeg dekorert selv :)


På fredag var vi hos dyrlegen med denne karen


Han får nå betennelsesdempende for ei hoven underleppe, og antibiotika for det som trolig (og forhåpentligvis) er en luftveisinfeksjon. Godt vi er hjemme begge to i påsken, og kan dele på å gi han medisinen!

Ha en fin kveld :)